Hos BlueStep har du muligheten til å refinansiere lån når du skulle ha behov for dette. Fiskere kan oppleve både gode og dårlige tider, og iblant har man behov for å ta opp lån for å dekke utgifter.

I blant kan det imidlertid hope seg opp med smålån som forbrukslån eller inkassoutgifter og høye renter. Men fortvil ikke, hos BlueStep kan du søke om å refinansiere lånene dine.

  • Hva er refinansiering: Kort forklart er refinansiering et lån du først kan ta opp når du allerede har tatt opp flere lån. Hvis du for eksempel har mange smålån i form av kredittkort og forbrukslån, og eier en bolig som kan stille som sikkerhet, kan du søke om refinansiering hos Bluestep for å få samlet disse lånene til ett lån. Dette gir deg en mer ryddig privat- og bedriftsøkonomi.
  • Refinansiering av gjeld: Har du problemer med høye renter og kredittkortlån, kan det være fornuftig å refinansiere disse. Gjelden forsvinner ikke, men her har du en ypperlig mulighet til å redusere utgiftene dine ved å få mere gunstige renter og færre avgifter.
    Kredittkort
  • Refinansiering av kredittkort: Mange sliter med dårlig oversikt over privatøkonomien, og det hender også at man bruker private penger for å betale bedriftsregninger og vice versa. Å ta opp nye kredittkortlån er derimot en kortsiktig løsning, og gjeldsspiralen fortsetter. Å refinansiere kredittkortgjeld er en god måte å rydde opp i både privat- og bedriftsøkonomi.
  • Refinansiering av forbruksgjeld: Mange benytter seg av dyre forbrukslån for å få bukt med regningene. Dette er derimot ikke en bærekraftig løsning da regningene har en tendens til å «balle på seg» med dyr kreditt og avgifter. Å refinansiere forbruksgjelden med BlueStep gjør det lettere å få oversikt over økonomien.
  • Refinansiering av betalingsanmerkninger: Å havne bakpå økonomisk er noe som kan skje det beste, og om uhellet først er ute er det lett at det ene tar det andre. Betalingsanmerkninger resulterer i høye renter og avgifter. BlueStep tenker utenfor boksen. Har du betjeningsevne og sikkerhet i bolig eller fritidsbolig, kan de tilby lån og refinansiering selv om du har betalingsanmerkninger. Bluestep gjør alltid en grundig og seriøs vurdering av din situasjon.