Hva gir man i gave til noen som elsker jakt og fiske?

Da er det egentlig liten tvil om at man faktisk bør kjøpe noe som har med sport og friluftsliv å gjøre. For eksempel et gavekort på nye og spennende opplevelser? Mange kjører seg gjerne fast i sine hobbier og blir værende der en veldig god stund, uten å egentlig utvikle seg videre. Da er det kjekt med venner og familie som gir en det lille dyttet man trenger for å få utviklet seg litt videre. Med et gavekort eller en opplevelse fra youwish.no kan du inspirere selv den mest hardbarka fisker.

Laksefiske med guide

De fleste som fisker har gjerne lagt seg til bestemte vaner og bestemte steder å fiske på. Da kan det være kjekt å inspirere dem til å prøve en ny form for fisking, som for eksempel laksefiske i en av landets vakre elver. Her får du med deg en dyktig instruktør som tar deg med til de beste stedene langs elva og etter den guidede turen kan du fiske på egenhånd. Husk at man må ha fiskekort fra før eller så må man skaffe det.

Krepse

Krepsefiske

Dette er en helt annerledes form for fiske, som kanskje ikke så mange har prøvd ut. Her kan to stykker nyte to late sommerkvelder på en flåte på elva. Alt utstyr er inkludert og dere får frokostkurv for to dager. Seve overnattingen skjer på et gammelt farveri. I selve pakken er 0.5 kg fangst inkludert. Deretter koster det 500 kr pr kg med kreps. Er det ønskelig kan dere få grillkull så dere kan kose dere med nyfanget kreps på kvelden. Det er også mulig å bestille middag og lunsj.

Hvorfor fiske?

Hva er det som er så utrolig spennende med fisking egentlig? Det varierer fra person til person. Noen gjør det på grunn av spenningen av å få ting på kroken, spenningen og gleden over å mestre noe man nesten ser på som en kunstart. Visste du at mange faktisk velger å hive fisken uti igjen etter de har fått den på kroken?