Å legge ut på en fisketur er et morsomt eventyr, og passer godt både som guttetur, for far og sønn, eller for hele familien. Før man legger ut på turen er det imidlertid viktig å tenke over hva man må ha med seg for at turen skal bli vellykket, og ikke minst hva man ikke bør glemme i tilfelle uhellet skulle være ute. Her følger noen tips om hvordan man stille mest mulig forberedt til fisketuren, og legge til rette for at turen kan handle om fiskelykke, naturopplevelser, og sosialt samvær.

Det er verdt å nevne helt til å begynne med at en liten tue som kan velte stort lass ute i naturen er at man mangler batterier. Så mye av det utstyret man trenger der ute går på batteri at det er best å stikke innom Batteriexperten for å være sikker på at man får med seg det man trenger. Elektrisk og elektronisk utstyr er en så stor del av vår hverdag at det har blitt nesten like viktig som fiskestanga!

Det finnes ikke dårlig vær

Husk at det er viktig å ha med seg de riktige klærne når man skal ut og fiske. En ting er at man må være forberedt på regn, men selv i Norge må man også være forberedt på sol. En fin fiskehatt er derfor veldig kjekt å ha, fordi den beskytter både mot sol og regn. Ta også med et ekstra sokkepar eller to, bare fordi man må regne med å bli våt fra tid til annen. Våte sokker er ikke noe hyggelig. Husk også at det kan være lurt å ha med seg bukser heller enn shorts.

Hvorfor batterier er så viktig

Batterier er viktig for mange ting i hverdagen, men særlig dersom du skal ut i båt er batteriet på båten helt livsnødvendig. Hvis det plutselig svikter, vil du miste tilgang til det som fins av belysning og elektronikk koblet opp på båten. Verst er det at tenningen ikke vil fungere, og du ikke vil få til å starte båten.