De aller fleste av oss sitter og gleder oss til neste gang vi skal på ferie. Det gjelder uansett om det er en langhelg man skal ta fri, eller om det er snakk om en uke eller to. En ferie er noe som tar oss med bort fra hverdagen, og lar oss nyte livet og omgivelsene.

Det er mange ulike måter å reise på ferie på, og det er mye som handler om hva slags interesser man har når man skal på ferie. Det som regnes som en drømmeferie for en person, trenger ikke nødvendigvis å være en drømmeferie for en annen. Det er rett og slett smak og behag som avgjør hva slags ferie man vil reise på.

Seilferie

Ønsker man å oppleve noe litt annerledes neste gang man skal på ferie, så kan en seilferie virkelig være tingen. Det å reise på seilferie betyr ikke nødvendigvis at man må reise langt. Bor man i Europa, kan man for eksempel seile i Kroatia med moresailing.no. En seilferie med More Sailing innebærer at de som skal på ferie, får tilbringe ferien sin på en seilbåt. Det er to ulike måter å bestille ferien på. Den ene måten innebærer at man melder seg på en oppsatt seilferie, hvor det blant annet er inkludert en skipper. Skipperen vil være den som tar de ferierende med på båten og viser frem det aller beste av Kroatia. Den andre måten vil være å leie en seilbåt selv, og også sette opp sin egen seilerute. Hva man velger kommer rett og slett an på hva som passer en selv aller best.

By ved Adriaterhavet

Seiling for den erfarne

Arbeider man til sjøs, virker det kanskje ikke så fristende å tilbringe ferien til sjøs også, men det er absolutt noe å vurdere. Det vil helt garantert være en annen stemning på båten når man er på ferie, og dette gjelder uansett om man seiler selv eller leier seilbåt med skipper. Leier man seilbåt selv, har man jo selvfølgelig fordelen med at man kan en del om det å være ute på sjøen. Det er et godt grunnlag for en enda tryggere ferie. Ønsker man å bare slappe av i ferien, så vil det oppleves som luksus å seile rundt med en egen skipper. Det vil også være en vertinne med på båten, og hun har mye kunnskap om de ulike stedene som man eventuelt skal seile til eller seile forbi. Den erfarne sjømannen eller -kvinnen som er på ferie, kan dermed bare lene seg tilbake, og ta inn alle de nye inntrykkene. En seilferie gjennom More Sailing kan tilpasses ut fra hvor mange personer man er som ønsker å reise sammen. Det er også mulig å tilpasse ferien ut fra om man er en familie som reiser sammen, eller om man reiser alene. Reiser man alene, vil det være mulig å dele ferien og opplevelsene med andre reisende som kommer til å være på den samme seilbåten. Dette vil være en ny måte å oppleve Kroatia på.